dinsdag, 01 april 2014 23:14

Onderhoud


Een tuin leeft en is een mooi bezit.
Daarom is regelmatig onderhoud van belang, zodat uw Tuin er na jaren ook nog mooi uitziet. Want u moet er toch ook niet aan denken dat uw waardevolle Tuin uitgroeit tot iets wat niet de bedoeling zou zijn.En wanneer dit regelmatig en zorgvuldig gebeurt blijft de Tuin gezond en komen beplanting en verharding het best tot haar recht. Regelmatig snoeien en knippen van hagen bomen en vooral leibomen of buxus bollen, gazon onderhoud en bemesten van de tuin wel met de juiste meststoffen en niet te vergeten de bestrating onkruidbestrijding algen en mos groei. Wij hebben vaste Tuinservice hoveniers die gespecialiseerd zijn in het onderhouden van uw grote of kleine Tuin, en of het nu gaat om eenmalig, periodiek regelmatig of totaal onderhoud. Ons team van Tuinservice hoveniers staan met raad en daad voor u klaar. Foto's Benieuwd wat Rietbergen Hoveniers voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben de volgende Tuinservice pakketten:


  • Eenmalig/jaarlijks
  • Periodiek 2x per jaar (voorjaar en najaar)
  • Periodiek Extra 3x per jaar (voorjaar, zomer en najaar)
  • Regelmatig 5x per jaar (om de maand)
  • Totaal 15x per jaar (om de 3 weken, behalve de wintermaanden)
  • Totaal extra ca. 25x per jaar Eenmalig/jaarlijks tuinservice

Eenmaal per jaar het schoonmaken/snoeien van de tuin zodat u weer de tuin zelf kan gaan bijhouden en voor zwaardere werkzaamheden in uw tuin die onze kennis en machines vereisen, zoals het rooien van grote heesters en het afvoeren van groen,schoonmaken van uw terras (aanslag bestrijding).


Grote onderhoudsbeurt van uw tuin in het voorjaar en in het najaar. Het snoeien van heesters, scheren van hagen, terugknippen van vaste planten en het afvoeren van groen en na/voorjaarsbemesting toepassen behoren tot deze werkzaamheden.


Gelijk aan pakket 'periodiek' extra een grote onderhoudsbeurt in de zomer.


Vijf maal per jaar verzorgen wij de benodigde werkzaamheden in uw tuin. Vergeleken met het periodiek pakket komen we vaker en bestaat de mogelijkheid extra werkzaamheden uit te voeren, zoals het knippen van uitgebloeide vasteplanten, bemesten van de tuin en aanslag/algen bestrijding van uw terras.


Wij komen elke drie weken langs zodat u zeker weet dat uw (bedrijfs) tuin er het hele jaarrond er verzorgd uitziet. Wij snoeien de beplanting en verwijderen het onkruid, knippen de vasteplanten en maaien het gazon.


Gelijk aan het pakket 'Totaal' extra het onderhouden van uw gazon. In de maanden maart tot en met november komen wij wekelijks langs voor het maaien, bemesten en onkruidvrij houden van uw gazon.

Uiteraard is niet elke tuin het zelfde en kunnen we een Tuinservice contract op maat maken met uw wensen.

Meer in deze categorie: « Realisatie