Realisatie

Uw tuin ontworpen en gerealiseerd door Rietbergen Hoveniers

Na goedkeuring van het tuinontwerp en de offerte wordt uw tuin in de planning opgenomen de materialen die niet op voorraad zijn worden besteld, het realiseren van uw tuin kan beginnen. De uitvoering wordt geheel volgens het tuinontwerp gerealiseerd dat kan een tuinontwerp van ons zijn maar ook van uzelf, of van externe tuinontwerpers en architecten uiteraard worden deze ontwerpen gerealiseerd in overleg met de betrokkenen.

Bestaande tuin

Toe aan een tuin renovatie?

Hebt u een bestaande tuin dan wordt deze op milieu vriendelijke wijze geruimd. Wij scheiden de af te voeren stoffen in groen, puin en sloopafval. Dit is kosten besparend en beter voor het milieu.

Kwaliteit

Uiteraard doen wij geen concessies aan de kwaliteit.

Wij gebruiken alleen topmateriaal. Dit bespaart op termijn veel kosten en ergernissen. Door jarenlange ervaring, moderne machines en gereedschappen zijn wij in staat, om iedere tuin efficiënt en op de juiste manier aan te leggen en hebben alles in eigen beheer.

Wij werken met speciaal door ons geselecteerde kwekerijen met kwaliteit beplanting. Omdat wij goede afspraken maken en met een passend ontwerp, streven wij er naar uw tuin in een aaneengesloten tijd te realiseren. De realisatie wordt door een vast team van hoveniers uitgevoerd, dat is wel zo prettig voor u.

Garantie

Zekerheid van ons geleverde werk

Wij geven 12 maanden VHG garantie na aanleg op de tuin. Kwaliteit en zekerheid voor u en uw tuin.

Meer weten over het aanleggen van uw tuin?

Bent u benieuwd wat Rietbergen Hoveniers voor ú kan betekenen? Neem gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.